Muistan Ruotsiin muuttoni tienoilla paljon puhuttaneen Redbullin haitoista. Muistan isot otsikot suomalaisissa lehdissä siitä, että kyseinen energiajuoma tappanut nuoria ruotsalaisia.Tänne puolelle lätäkköä tullessa ei näistä otsikoista kuitenkaan ollut tietoakaan ja vodkaredbulleja oli joka baarin listoilla.

Tänään on nuo otsikot taas ylhäällä. Tällä kertaa Ruotsissa(kin). Kolme nuorta kuollut lyhyen ajan sisällä juotuaan redbullia. Kahdella uhreista oli ollut viinaa veressä, mutta ei mitään suuria määriä, kolmas taas ollut täysin selvinpäin kun kuolema tuli ja nouti.

En tiedä mitä ajatella. Itsekin hörpin sitä koulusta tullessani. Piristäähän se kummasti, se on myönnettävä. Toisaalta olen itsekin huomannut saaneeni ylimääräsiä sydämentykytyksiä, varsinkin suurempien määrien jälkeen. Norjassa ja Tanskassa ja ilmeisesti useammassa muussakin maassa kyseinen energiajuoma on kiellettyä, täällä ei. Saa nähdä tuleeko asiaan muutosta lähitulevaisuudessa. Siihen asti me tyhmät jatkamme varmastikin kyseisen myrkyn juomista. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.